Refund policy

Kaikilla Baby Wallaby -tuotteilla on neljäntoista (14) päivän vaihto- ja palautusoikeus rajoittuen kuitenkin siihen mitä Baby Wallaby -verkkokaupan ("Verkkokauppa") Toimitusehdoissa on todettu.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain Verkkokaupasta tilattuja tuotteita. Tämä oikeus koskee vain tuotteita, jotka palautetaan alkuperäisessä kunnossa, käyttämättöminä ja täysin ehjinä, ja siten uuden veroisina, joissa on lisäksi tuotetunnukset ja -laput paikoillaan.

Sinun tulee pakata tuote huolella ja kirjoittaa vastaanottajan osoite (Baby Wallaby Oy, Louhentie 8 B 5, 02130 Espoo) selvästi paketin päälle. Sisällytä alkuperäinen lähetysluettelo palautuspakkaukseesi.

Huomioithan, että sinä olet vastuussa siitä, että Baby Wallaby saa lähetetyn tuotteen. Siten sinun tulee varmistaa, että saat kuljetusyhtiöltä, kuten Postilta, kuitin lähetyksestä. Lähetystä ei voi palauttaa kirjelaatikkoon.

Sinä olet lisäksi vastuussa kaikista pakkaus- ja kuljetus- ym. kuluista ja maksuista, jotka aiheutuvat siitä, että vaihdat tai palautat tuotteen.

Mikäli haluta vaihtaa tuotteen, sinun tulee tehdä haluamastasi tuotteesta uusi tilaus, kuten teit alkupäisen tilauksen.

Kun Baby Wallaby on vastaanottanut vaihdettavan tuotteen, Baby Wallaby hyvitää vaihdettavan tuotteen arvon (poislukien kuljetuskustannukset) palauttamalla summan käyttämällä samaa maksuvälinettä, jota sinä käytit alkuperäisen ostoksesi yhteydessä. Uudesta tilauksesta Baby Wallaby veloittaa toimituskulut normaalisti.

ILMOITUS TUOTTEEEN VAIHTAMISESTA TAI PALAUTTAMISESTA

MIkäli asiakas haluaa käyttää vaihto- tai palautusoikeuttaan, asiakkaan tulee ilmoittaa tästä kirjallisesti Baby Wallabylle, kuten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen babywallaby@babywallaby.fi, tai postitse osoitteeseen:

Baby Wallaby Oy
Kilontie 1 A 5
02610 Espoo

Asiakkaan on huomioitava, että asiakkaalla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei Baby Wallaby ole saanut asiakkaalta yksiselitteistä ilmoitusta edellä mainitussa ajassa.

PERUUTTAMISEN VAIKUTUKSET

Mikäli peruutat etämyyntisopimuksen, Baby Wallaby palauttaa sinulle tuotteen tai tuotteiden hinnat (pois lukien toimituskulut) viivytyksettä ja viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Baby Wallaby palauttaa maksun sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa. Baby Wallaby pidättää oikeuden olla palauttamatta maksua, kunnes Baby Wallaby on saanut tuotteen takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tuotteen asianmukaisesti takaisin.

Jos palautetun tuotteen arvo on alentunut tai se on tullut käytön vuoksi myyntikelvottomaksi, olet vastuussa tuotteen arvonalentumisesta tai tuotteen koko arvosta Verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti.