TIETOSUOJASELOSTE

TIETOSUOJASELOSTE 20.5.2018

Rekisterinpitäjä:

Baby Wallaby Oy, Kilontie 1 A 5, 02610 Espoo, babywallaby@babywallaby.com

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten sekä rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitämistä, kehittämistä ja analysointia sekä markkinoinnin kohdentamista varten. Kerättyjä henkilötietoja käytetään vain lainsäädännön sallimissa tilanteissa.

Tietoja käsitellään asiakkaan ja babywallaby.comin väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on siten meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen, mikäli haluat tilata meiltä tuotteita, sinun tulee antaa meille henkilötietojasi. 

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus.  

Baby Wallaby saattaa luovuttaa henkilötietoja EU-/ETA-maiden ulkopuolelle tämän rekisteriselosteen mukaisten tarkoitusten toteuttamiseksi. Baby Wallaby luovuttaa tai siirtää henkilötietoja EU-/ETA-alueen ulkopuolelle ainoastaan sellaisille yhteisöille, joiden osalta Baby Wallaby on varmistanut riittävän tietosuojan tason sopimuksin tai muutoin lain edellyttämällä tavalla.

Teknisistä ja tietojen käyttöön liittyvistä käytännöllisistä syistä johtuen tietoja saatetaan säilyttää  Baby Wallabyn käyttämien ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelimilla ja nämä ulkopuoliset palveluntarjoajat saattavat käsitellä henkilötietoja Baby Wallabyn lukuun.

Tietojen siirrossa noudatetaan aina vähintään henkilötietolain (523/1999) ja tietoturva-asetuksen 2016/679 vaatimuksia.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

(a) sinä itse

(b) yhtiömme ja sen työntekijät/johtajat

(c) yhtiö(t), joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta

(d) yhtiö(t), joka vastaa markkinointiviestien lähettämisestä

(e) maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

(f) kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

(g) tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

(h) tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme 

 

Säilytämme henkilötietojasi:

(a) verkkokaupassa viiden (5) vuoden ajan

(b) sähköpostiarkistosssa seitsemän (7) vuoden ajan

(c) kirjanpitoaineistossa seitsemän (7) vuoden ajan 

 

Sinulla on seuraavat oikeudet, mikäli pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu:

(a) tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

(b) tietojen oikaisemiseen

(c) käsittelyn rajoittamiseen

(d) vastustaa käsittelyä

(e) peruuttaa suostumus

(f) tehdä valitus valvontaviranomaiselle 

 

TIETOTURVA

Tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille.

Yhteys Baby Wallabyn ja asiakkaan tietokoneen välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta. SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi.

EVÄSTEET

Baby Wallaby käyttää evästeitä babywallaby.com -verkkokaupassaan.

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa tietokoneelle tai päätelaitteelle internetiä käytettäessä. Evästeiden avulla mm. varmistetaan verkkosivuston tarkoituksenmukainen toiminta.

Käyttäjän tietokoneelle tai päätelaitteelle tallennetun evästeen avulla verkkosivusto muistaa käyttäjän laitteen ja kerää tietoa siitä, mitä sivuja ja toimintoja käyttäjän selaimella käytetään. Tämän avulla yritysten on mahdollista selvittää, kuinka suosittuja yksittäiset sivut ovat.

Palveluiden toimittaminen internetissä käytännössä edellyttää teknisesti sitä, että evästeet tallennetaan. Sähköisessä kaupankäynnissä on tärkeää, että verkkosivusto muistaa käyttäjän vierailleen verkkokaupassa ja sen, mitä tuotteita käyttäjä on katsellut ja lisännyt ostokoriinsa tai toivelistallensa. Evästeet mahdollistavat siten sen, että verkkosivusto muistaa käyttäjän ostoskorin sisällön, kun käyttäjä vierailee muilla sivuilla ennen ostosta.

Evästeiden avulla ei voida selvittää käyttäjän henkilöllisyyttä. Evästeet eivät levitä viruksia tai muita haittaohjelmia. Evästeet eivät myöskään kerää tietoja, mihin muuhun käyttäjä käyttää tietokonettaan tai millä muilla internet-sivuilla käyttäjä vierailee.

Baby Wallaby tarvitsee evästeitä esim. tilastotietojen keräämiseen, sivuston parantamiseen ja varmistaakseen sivuston häiriöttömän toiminnan. Jotta verkkokauppa muistaa ostoskorin sisällön ja kirjautumistiedot, evästeiden käyttö on välttämätöntä. Lisäksi Baby Wallaby käyttää evästeitä seuratakseen käyttäjien selaustapoja -ja toimintoja. Baby Wallaby käyttää saatuja tietoja näyttääkseen käyttäjille kohdistettua sisältöä.

Baby Wallaby käyttää evästeitä myös markkinointitarkoituksessa, jotta Baby Wallaby voi seurata useiden eri verkkosivustojen käyttöä. Näitä evästeitä käytetään asiakasprofiilien koostamiseen käyttäjien haku- ja selauskäyttäytymisestä.

Baby Wallabyn verkkosivusto kysyy kävijältä evästeiden hyväksymistä, kun käyttäjä vierailee Baby Wallabyn verkkosivustolla ensimmäisen kerran.

Sivuston alareunaan ilmestyy tietopalkki, jossa kerrotaan sivuston käyttävän evästeitä. Mikäli käyttäjä jatkaa Baby Wallabyn verkkosivuston käyttämistä, palkki häviää ja evästeet ovat käytössä. Käyttäjä voi kieltää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Tällöin on huomattava, että Baby Wallabyn verkkosivusto ei toimi täydellisesti. Käyttäjällä on aina mahdollisuus tarkistaa, mitä evästeitä tietokoneelle on tallennettu, sekä muuttaa ja poistaa tallennettuja evästeitä.

Baby Wallaby käyttää useita erityyppisiä evästeitä. Google Adwords -evästeitä käytetään seuraamaan, mitä mainoksia käyttäjä tulee näkemään, ja kuinka tehokkaita Google-haun tuottamat mainokset ovat. Niitä voidaan käyttää myös Google-hakujen mukauttamiseen, jotta käyttäjän hauista tulee tehokkaampia. Google Adwords-evästeet tallentuvat 30 päiväksi.

Kuten edellä on todettu, evästeitä käytetään lisäksi tilastojen laatimiseen. Evästeitä käytetään käyttäjän selauskäyttäytymisen muistamiseen, toisin sanoen kuinka monta kertaa käyttäjän tietokoneella tai päätelaitteella on vierailtu Baby Wallabyn verkkosivustolla, kuinka kauan käyttäjä vieraili verkkosivustolla ja mitä kautta käyttäjä päätyi Baby Wallabyn verkkosivustolle. Tätä tarkoitusta varten Baby Wallaby käyttää Google Analyticsia.

Evästeitä käytetään antamaan käyttäjälle yksilöllinen istuntotunniste, joka poistetaan, kun käyttäjä sulkeen selaimen.

Baby Wallaby vastaa vain omilla sivustollaan käyttämistä evästeistä, vaikkakin Baby Wallabyn sivustolla voi olla linkkejä myös muille sivustoille.

 

Tilaa uutiskirje

Sähköpostilista

Sähköpostilista

Liity saadaksesi tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista