Tietoa meistä

Baby Wallaby on suomalainen vuonna 2015 perustettu yritys. Idea yrityksen perustamiseen syntyi, kun tuore äiti halusi keksinnöllään, ensipeittosetillä, luoda vastasyntyneelle ihanteelliset puitteet rauhalliseen nukkumiseen sekä auttaa muita vanhempia heidän arkirutiineissaan. Pienen perheen ihastuminen kauniisiin asioihin sekä käytännöllisiin tuotteisiin sai uuden tarkoituksen kuin ensipeittosetin ympärille rakentui tuotesarja. Ajattomat, ylelliset ja tyylikkäät tuotteet vauvoille ja nuorille lapsille oli valmis lanseerattavaksi kesällä 2016.

Kaikki Baby Wallaby -tuotteen suunnitellaan Suomessa. Skandinaaviset linjat - minimalistisuus, käytännöllisyys ja korkea laatu - löytyy Baby Wallabyn jokaisessa tuotteessa.

Neutraalit sävyt luovat harminisen yhtenäisyyden joka myös sopii kodi sisstukseen samalla kuin pehmeät materiaalit takaavat perheen pienempien viihtyvyyden.

Meillä vanhempina, ja yrityksellemme, lasten turvallisuus tulee ensimmäisenä. Siksi kaikki tuotteemme ovat vapaita haitallisista aineista. Testaamme tuotteita riippumattomilla osapuolilla.

Värien harmonia, ylelliset materiaalit ja käytännöllisyys tekevät tuotteistamme uniikkeja ja näiden käyttäjistä tulee samalla osa jotakin erityistä - Baby Wallaby -perhettä.

Toivomme, että nautitte tuotteistamme!

 

Baby Wallaby on rekisteröity tavaramerkki.